Metsästysharrastusta Ylivieskassa

Ajokokeet La 3.12

Ajokokeet maastoissa Pentin mökkitie, Nokionmäki -> Yrttilampi ja Isokangas hakalan majat

Linjoille ampumisesta! Tärkeää!

Viime aikoina on tapauksia linjoille ampumisesta. Muistakaa että sähkö- ja tietoliikennelinjoille ampuminen on edesvastuutonta toimintaa, ja vahingon tapahtuessa merkittävän kallista hommaa! Metsästysseurat ei voi kuin opastaa ja ohjeistaa jäseniään sekä vierailijoita tästä asiasta. Se on hirviän hankala selittää viranomaisille vahingon jälkeen sitä, että miksi ammuin. Linjan korjauksen maksu sen sijaan kirpasee melkoisesti ja siitä tehdään aina rikosilmoitus.

Joten otetaan asia tosissaan ja jätetään ne lintujen linjoille ampumiset kokonaan !!

Hirviporukan kokous 31.8 klo 18.00

Metsäperän ms hirviporukan kokous teikontuvalla keskiviikkona 31.8 klo 18.00. Varmistakaa yhteystiedot ja ilmottautumiset hirvi-isännältä Sauli Nahkalalta.

Tärkeä tiedote hylsyistä ja välitulpista

Linnustus kausi on menollaan ja kuljetaan jokivarsilla sekä pelloilla. Muistetaan kerätä hylsyt pois ampumisen jälkeen ja mikäli törmäätte muovisiin välitulppiin, niin nekin EHDOTTOMASTI kerätään pois, koska niitä ei haluta rehun sekaan. Tämä asia kannattaa ottaa tosissaan ja huolehtia kulkiessaan.

Suositaan rehupelloilla eco- tai huopa välitulpilla olevia patruunoita, jotka hajoaa luonnossa.

Kyseistä asiaa tullaan käsittelemään tulevissa kokouksissa.

Riistakolmiolaskenta 2022 kesä

Riistakolmiolaskenta 30.7 klo 16.00 varsinainen aika. Mikäli on superhelle tai monsuuni niin varapäivä on 31.7 klo 9.00. Reippaasti mukaan koska kyseessä on riistanhoitotyö !!

Kokoontuminen teikontuvalle, mikäli tupa varattu niin siihen tienlaitaan parkkialueelle.